Oogstfeest 2018
Lagere school Meppen ca. 1905
Mepperveld mei 2017
De Palms
Carbid schieten oudejaarsdag
De Prakkehof
Fietsknooppunt 69
Timmerwerkplaats Frensenhoes

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd om op zaterdag 10 mei om 15.00 uur aanwezig te zijn bij de opening van de beweegtuin aan de Bosrand in Meppen.

De beweegtuin is een initiatief van de vereniging van dorpsbelangen De Lange Mopper. De traditionele speeltuin voor kinderen (wipwap, vogelnestschommel, carrousel en trapveldje) is uitgebreid met een beweegtuin. De beweegtuin bestaat uit beweegtoestellen/fitnesstoestellen voor volwassenen. Met deze uitbreiding zorgen we voor een attractieve woonomgeving die uitnodigt tot bewegen. Ook heeft de speel- en beweegtuin een belangrijke functie bij het in stand houden van de sociale verbanden en de leefbaarheid van het dorp.

De beweegtuin is mede tot stand gekomen met financiële bijdragen van de Gemeente Coevorden, Rabobank Borger-Klenckeland, Gezondheidscentrum Zweeloo, Wolsink Tuinhoutmontage en J. Rigterink Play Systems.

De openingshandeling zal verricht worden door wethouder Joop Brink van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden.

Daarna zal onder leiding van survivalrunner Remco Wolsink uit Meppen door een aantal inwoners van Meppen een demonstratie op de fitnesstoestellen worden gegeven. Dan is er nog een leuke verrassing voor de kinderen en tot slot praten we nog even na met een hapje en een drankje.

We hopen u allen te mogen verwelkomen op 10 mei!